web design arad web design arad web design arad web design arad
Complet Design arad- contact
web design arad
Un adevarat profesionist adera la principiile acestui cod de etica care demonstreaza respect profesiei, colegilor, clientilor, audientei si societatii în general.

Mã îndoiesc de adevãrul tuturor credintelor mele. De îndoiala mea însã nu m-as putea îndoi. Iar întrucât mã îndoiesc, cuget, nici aceasta n-as putea-o nega. Si de vreme ce cuget sau gândesc însemneazã cã exist ca fiintã cugetãtoare sau gânditoare. Pot sã mã îndoiesc de existenta tuturor lucrurilor din naturã. Pot sã mã îndoiesc de existenta propriului meu corp: de unde stiu cã nu este o simplã închipuire? Cât timp însã am aceastã neîncredere, gândesc si ca atare exist ca o fiintã gânditoare, independentã de corpul material. (René Descartes)

1. Firma trebuie sa fie în profit
Complet Design este angajata în a-si conduce activitatile si a-si urmari interesele într-o maniera legala si etica. Politica firmei este de a fi o persoana juridica responsabila. Complet Design considera ca reputatia sa excelenta contribuie la succesul sau în afaceri.
2. Relatiile cu clientii si partenerii de afaceri
Complet Design va aborda cu corectitudine toate tranzactiile cu partenerii sai de afaceri. Grupul nu va oferi clientilor, potentialilor clienti sau oricaror reprezentanti ai acestora nici o recompensa sau beneficiu care contravine legilor în vigoare sau practicilor de afaceri rezonabile si general acceptate. Clientii vor fi tratati onest si echitabil si într-o maniera care sa le respecte independenta. Niciodata Complet Design nu va face rau intentionat vreunui client. Aceasta implica folosirea oricarei proceduri sau tehnologii cunoscute cu rezultat în defavoarea clientului.
3. Valori si idei
Trebuie sa promovam si sa crestem valoarea marcii “Complet Design”.
Trebuie sa tratam clientii si colaboratorii cu demnitate, profesionalism si responsabilitate.
Complet Design este constienta ca:
3.1 Prioritatea principala este clientul si nu interesul personal;
3.2 Compententa. Trebuie sa fim competenti în lucrarile noastre, si trebuie sa dam clientilor nostri lucrari competitive.
3.3 Trebuie sa fim onesti în prezentarile noastre, în prezentarea aptitudinilor, serviciilor si potentialului de lucru. Niciodata Complet Design nu-si va prezenta în mod fals abilitatile, educatia, antrenamentul / priceperea, standardele de performanta, certificarile, afilierile, inventarul tehnic sau experienta celorlalti.
3.4 Implicarea sociala. Prin munca noastra trebuie sa ridicam nivelul vietii.
3.5 Dezvoltarea profesionala.
3.5.1 Trebuie sa fim într-o continua dezvoltare si întotdeauna avem ceva de învatat.
3.5.2 Trebuie sa îi încurajam si pe altii (chiar si pe concurenta) sa se dezvolte si sa învete tehnologii noi.
3.5.3 Fiecare profesionist trebuie respectat în aria sa de competenta.
3.6 Niciodata Complet Design nu va reprezenta fals continutul site-ului clientului. Aceasta include practicarea aceleiasi versiuni de pagini web la diferiti clienti exceptând informatia modificata intentionat pentru a raspunde specificarilor si nevoilor clientului.
4. Pretentiile Complet Design
Niciodata Complet Design nu va avea pretentii exagerate peste puterea clientului. Aceasta include practicarea sau acceptarea unui numar prea mare de clienti. Aceasta de asemenea implica si faptul ca rezultatele ar putea fi obtinute într-un interval de timp prea mic, în comparatie cu cantitatea mare de munca care se impune proiectului.
5. Conflictele de interese
Pentru ca Complet Design sa lucreze într-o maniera corecta si deschisa, este important ca fiecare angajat sau colaborator sa evite orice situatie sau interes care ar putea interfera cu propriul discernamânt referitor la responsabilitatile pe care le are fata de Complet Design, fata de alti angajati, fata de clienti, furnizori si alti parteneri. De exemplu, un conflict de interese se poate naste când un angajat sau un colaborator (a) are un interes financiar care i-ar putea afecta discernamântul, (b) obtine un câstig personal prin accesul la informatii confidentiale.
6. Practicile referitoare la locul de munca
Toate activitatile Complet Design trebuie sa fie conduse cu respectarea drepturilor omului, a sanatatii, a sigurantei angajatilor precum si a bunastarii comunitatilor locale în care firma activeaza. Niciodata Complet Design si nici un colaborator al sau nu vor tolera munca fortata, discriminarea culturala, etnica sau sexuala, sau abuzul fizic, psihic, sexual sau verbal.
7. Responsabilitatea conducerii si a angajatilor
Asociatii Complet Design raspund de comunicarea spiritului si literei acestui Cod de Etica în cadrul organizatiilor lor.

Acest Cod de Etica a fost adoptat de Consiliul Asociatilor, singurul în masura sa aprobe amendamente sau derogari.

 
complet design logo arad
web design arad
complet design web arad
web design arad
 

Codul de etica : Termeni si conditii
Copyright © 2003 - 2019. Toate Drepturile Rezervate