web design arad web design arad web design arad web design arad
Complet Design arad- contact
web design arad

Acest acord se aplica tuturor site-urilor Complet Design (www.completdesign.ro, www.completdesign.eu, www.completdesign.com, www.eArad.ro, www.aradulnoaptea.ro, www.diplome.completdesign.com), serviciilor si continutului acestora. Site-urile, serviciile si continutul site-urilor Complet Design va sunt oferite conditionat de acceptarea dumneavoastra fara nici o modificare a conditiilor din prezentul acord. Daca nu acceptati termenii si conditiile statuate in acest document, nu folositi site-urile Complet Design si serviciile oferite prin intermediul lor. Prin utilizarea sitului, indicati ca acceptati sa respectati conditiile noastre de utilizare. Complet Design srl poate revizui acest document oricand, prin actutalizarea acestei pagini. Va recomandam sa vizitati aceasta pagina periodic pentru a citi "Conditiile de utilizare" deoarece acest document va obliga legal. Folosirea in continuare a serviciilor site-urilor Complet Design reprezinta acceptarea modificarilor aduse prezentului document.

Conform acestuia
1. Este strict interzisa:
Insulta partenerilor, grosolania, molestarea lor
Introducerea cuvintelor fara sens
Inserarea unor lucruri indecente, indignante sau publicarea pozelor indignante
Folosirea unor nume sau texte legate de simboluri absolutiste

2. Este interzisa inserarea textelor, informatiilor
care limiteaza drepturile omului sau sunt jignitoare
care îndeamna la savârsirea unor fapte ilegale
care acuza de savârsirea unei infractiuni sau delict
care are continut de reclama, în mod deosebit URL

3. Redactorii si operatorii au dreptul de a limita drepturile de utilizator celor care încalca regulile mai sus amintite. Interzicerea utilizarii este însa precedata de un avertisment, cu exceptia cazurilor extreme, si doar dupa aceasta operatorul aplica sanctiunile.

4. La unele utilizari, continutul publicat de catre utilizator poate aparea doar dupa aprobarea redactorului. În aceste cazuri, redactorul are obligatia de a lua în considerare principiile de protectie a administrarii datelor.

5. Redactia Complet Design are dreptul de a verifica datele utlilizatorului din motive administrative sau în unele cazuri verificarea adresei IP a utilizatorului, în caz ca este necesara blocarea adresei sau a utilizatorului.

6. Editorul Complet Design îsi rezerva dreptul ca în caz de nerespectare a regulilor sa limiteze, sa excluda sau, în caz de nevoie, sa denunte utilizatorul.

7. Prestatorul nu poate fi tras la raspundere din punct de vedere juridic pentru continutul textelor publicate de catre utilizatori. Utilizatorul garanteaza ca textele publicate de catre el nu contravin legilor în vigoare.

Utilizatorul garanteaza ca este în posesia tuturor aprobarilor sau acordurilor necesare pentru publicarea textului si garanteaza ca textul respectiv nu jigneste drepturile unei terte persoane, garanteaza totodata pentru drepturile de pietate sau protectia datelor personale, a drepturilor de autor care ar putea împiedica sau limita publicarea acestor texte sau ar vatama drepturile sau interesele celor care poseda aceste drepturi.

Pentru vatamarea acestor drepturi este responsabil exclusiv utilizatorul. Utilizatorul este responsabil fata de Complet Design si este obligat de a repara daunele aduse Complet Design, care provin din nerespectarea obligatiilor fata de Complet Design.

8. Utilizarea, publicarea informatiilor inserate în portalul eArad în fata publicului este posibila doar cu aprobarea în scris a Complet Design.

9.Site-ul Internet www.completdesign.ro sau www.completdesign.com este de acord sa i se faca referiri în alte pagini web. Referirile sunt posibile cu inserarea logo-ului Complet Design si inserarea link-ului http://www.completdesign.ro sau http://www.completdesign.com sau http://www.completdesign.eu

Aceste "Conditii de utilizare" constituie in intregime un acord incheiat intre dumneavoastra si Complet Design in privinta utilizarii site-urilor Complet Design. Prezentul acord constituie unica conventie dintre dumneavoastra si Complet Design si reglementeaza folosirea de catre dumneavoastra a serviciilor site-urilor Complet Design.

 
complet design logo arad
web design arad
complet design web arad
web design arad
 

Codul de etica : Termeni si conditii
Copyright © 2003 - 2019. Toate Drepturile Rezervate