Prea multe nu sunt de spus despre noi. Ne mandrim ca suntem pe piata inca din 2003 si inca rezistam si ne dezvoltam. Suntem o firma mica dar increzatoare si sustinem cele de mai jos.

Codul de etica

Un adevarat profesionist adera la principiile acestui cod de etica care demonstreaza respect profesiei, colegilor, clientilor, audientei si societatii in general.

1. Firma trebuie sa fie in profit

Complet Design este angajata in a-si conduce activitatile si a-si urmari interesele intr-o maniera legala si etica. Politica firmei este de a fi o persoana juridica responsabila. Complet Design considera ca reputatia sa excelenta contribuie la succesul sau in afaceri.

2. Relatiile cu clientii si partenerii de afaceri

Complet Design va aborda cu corectitudine toate tranzactiile cu partenerii sai de afaceri. Grupul nu va oferi clientilor, potentialilor clienti sau oricaror reprezentanti ai acestora nici o recompensa sau beneficiu care contravine legilor in vigoare sau practicilor de afaceri rezonabile si general acceptate. Clientii vor fi tratati onest si echitabil si intr-o maniera care sa le respecte independenta. Niciodata Complet Design nu va face rau intentionat vreunui client. Aceasta implica folosirea oricarei proceduri sau tehnologii cunoscute cu rezultat in defavoarea clientului.

3. Valori si idei

Trebuie sa promovam si sa crestem valoarea marcii “Complet Design”.
Trebuie sa tratam clientii si colaboratorii cu demnitate, profesionalism si responsabilitate.
Complet Design este constienta ca:
3.1 Prioritatea principala este clientul si nu interesul personal;
3.2 Compententa. Trebuie sa fim competenti in lucrarile noastre, si trebuie sa dam clientilor nostri lucrari competitive.
3.3 Trebuie sa fim onesti in prezentarile noastre, in prezentarea aptitudinilor, serviciilor si potentialului de lucru. Niciodata Complet Design nu-si va prezenta in mod fals abilitatile, educatia, antrenamentul / priceperea, standardele de performanta, certificarile, afilierile, inventarul tehnic sau experienta celorlalti.
3.4 Implicarea sociala. Prin munca noastra trebuie sa ridicam nivelul vietii.
3.5 Dezvoltarea profesionala.
3.5.1 Trebuie sa fim intr-o continua dezvoltare si intotdeauna avem ceva de invatat.
3.5.2 Trebuie sa ii incurajam si pe altii (chiar si pe concurenta) sa se dezvolte si sa invete tehnologii noi.
3.5.3 Fiecare profesionist trebuie respectat in aria sa de competenta.
3.6 Niciodata Complet Design nu va reprezenta fals continutul site-ului clientului. Aceasta include practicarea aceleiasi versiuni de pagini web la diferiti clienti exceptând informatia modificata intentionat pentru a raspunde specificarilor si nevoilor clientului.

4. Pretentiile Complet Design

Niciodata Complet Design nu va avea pretentii exagerate peste puterea clientului. Aceasta include practicarea sau acceptarea unui numar prea mare de clienti. Aceasta de asemenea implica si faptul ca rezultatele ar putea fi obtinute intr-un interval de timp prea mic, in comparatie cu cantitatea mare de munca care se impune proiectului.

5. Conflictele de interese

Pentru ca Complet Design sa lucreze intr-o maniera corecta si deschisa, este important ca fiecare angajat sau colaborator sa evite orice situatie sau interes care ar putea interfera cu propriul discernamânt referitor la responsabilitatile pe care le are fata de Complet Design, fata de alti angajati, fata de clienti, furnizori si alti parteneri. De exemplu, un conflict de interese se poate naste când un angajat sau un colaborator (a) are un interes financiar care i-ar putea afecta discernamântul, (b) obtine un câstig personal prin accesul la informatii confidentiale.

6. Practicile referitoare la locul de munca

Toate activitatile Complet Design trebuie sa fie conduse cu respectarea drepturilor omului, a sanatatii, a sigurantei angajatilor precum si a bunastarii comunitatilor locale in care firma activeaza. Niciodata Complet Design si nici un colaborator al sau nu vor tolera munca fortata, discriminarea culturala, etnica sau sexuala, sau abuzul fizic, psihic, sexual sau verbal.

7. Responsabilitatea conducerii si a angajatilor

Asociatii Complet Design raspund de comunicarea spiritului si literei acestui Cod de Etica in cadrul organizatiilor lor.

Ma indoiesc de adevarul tuturor credintelor mele. De indoiala mea insa nu m-as putea indoi. Iar intrucât ma indoiesc, cuget, nici aceasta n-as putea-o nega. Si de vreme ce cuget sau gândesc insemneaza ca exist ca fiinta cugetatoare sau gânditoare. Pot sa ma indoiesc de existenta tuturor lucrurilor din natura. Pot sa ma indoiesc de existenta propriului meu corp: de unde stiu ca nu este o simpla inchipuire? Cât timp insa am aceasta neincredere, gândesc si ca atare exist ca o fiinta gânditoare, independenta de corpul material. (René Descartes)