Marcare fiber laser

Utilizarea tehnologiei pentru marcarea cu laser a metalelor a devenit un punct de referinta pentru a face marcajele extrem de precise si lizibile intr-un timp din ce in ce mai scurt.

Marcarea se poate face pe metale moi cum ar fi aluminiul, dar si pe otel si aliaje tari. Lista metalelor care pot fi marcare, include: cupru, fier, metale feroase, alama, aur, argint, platina, paladiu si titan. In functie de cerintele clientului, sistemele de marcare cu laser pot fi dezvoltate pentru prelucrarea tuturor tipurilor de metale.

CARE SUNT APLICATIILE PRELUCRARII LASER ?

Indiferent daca ne referim la marcarea cu laser pentru identificarea unui produs sau la gravare, procesul de marcare are avantaje considerabile: este o metoda extrem de precisa si curata, piesele nu necesita curatare inainte sau dupa marcare, garanteaza identificarea si trasabilitatea marcarii cu finisaje de inalta rezolutie fara a deteriora suprafata materialului.
Sistemele noastre de marcare cu laser a materialelor includ o tehnologie inovatoare, care este extrem de fiabila pentru marcarea diferitelor metale. Datorita adaptarii echipamentului in functie de proprietatile specifice ale materialului care trebuie marcat, Lasit ofera cea mai buna combinatie intre siguranta, viteza si calitate.

Care sunt principalele aplicatii ale marcajului laser pe metale?
Solutiile tipice pentru marcarea si gravarea cu laser a metalelor includ toate sectoarele in care este necesara acuratetea si precizia, cum ar fi industria auto, etichetarea si codarea produselor (nume de serie, coduri si logo-uri), industria masinilor de taiat, dar si industria medicala.
Poate o masina de marcat cu laser sa fie folosit in marcarea tuturor tipurilor de metale si aliaje?
Toate tipurile de metale pot fi supuse marcarii si gravarii cu laser. Lista metalelor care pot fi marcare sau gravate cu laser include toate tipurile de otel (otel inoxidabil, de inalta calitate sau carbon, etc), dar si cupru, fier, metale feroase, magneziu, aluminiu, aur, argint, platina, titan si altele.
Care este cea mai buna sursa laser pentru marcarea, gravarea sau taierea metalelor si aliajelor?
Laserul cu fibre este cea mai buna sursa laser pentru procesarea metalelor si a aliajelor. Lasit produce laserul FiberFly care foloseste cea mai inovatoare tehnologie cu fibre active cu Ytterbium. Este solutia laser ideala pentru gravarea laser de mare precizie, marcare, micro-prelucrare si taiere a materialelor metalice.

TIPURI DE MARCARE LASER

Marcare pe metale

Cum comand?

Pentru a plasa o comanda de marcare cu laser, este nevoie sa ne trimiteti un desen vectorial 2D a modelelor dorite, la scara 1:1 in mm.
Recomandam sa tineti cont de urmatoarele mentiuni speciale in ceea ce priveste pregatirea fisierului:
- fonturile se pot importa in softul aparatului laser doar in formula VECTORIAL ( transformate in curbe )
- marcarile se pot executa doar in baza unor polilinii sau spline-uri inchise
- dimensiunile maxime de marcare dintr-o singura bucata sunt de 200x200mm
- acceptam pentru marcare laser fisiere 2D cu extensiile AI, DWG, DXF, CDR, EPS vectorial si PDF.
In urma analizei fisierelor si cerintelor proiectului veti primi oferta noastra bazata pe consumul de material si pe estimarea cantitatatii sau timpului de prelucrare