DESPRE DEBITAREA CUTTER-PLOTTER

Debitarea pe cutter-plotter este procedeul rapid si exact prin care decupam in mod uzual autocolante si folii subtiri dupa un desen vectorial.
Ulterior debitarii foliilor autocolante, se indeparteaza zonele de autocolant dintre elementele dorite si se aplica deasupra o folie adeziva, numita si folie de transfer, care ajuta la transferul modelului din autocolant, de pe hartia cerata pe suprafata pe care se doreste a fi aplicat.
Puteti beneifica de avantajele tehnologiei cutter plotter fie prin solicitarea separata de servicii de decupare dupa desenele dumneavoastra, fie in cadrul productiilor complexe care pot beneficia in mod optim de pe urma acestor tehnologii.

CARE SUNT APLICATIILE DEBITARII LA CUTTER-PLOTTER ?

Domeniile de aplicabilitate sunt diverse insa cel mai adesea, tehnologia este utilizata pentru realizarea de caractere speciale autoadezive pentru productia publicitara- litere si logo-uri pentru casete luminoase, panouri publicitare, standuri expozitionale sau vitrine, stickere de pereti sau decuparea pe contur a stickerelor printate.

Materiale